Privacy policy

Privacy Statement

Wanneer u deze website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen. wittekentekenplaat respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Privacy support
Als u inlichtingen wilt over deze privacy policy, kunt u contact met ons opnemen door het bovengenoemde correspondentie adres, telefoonnummer of e-mailadres te gebruiken.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we in sommige gevallen gecontroleerd door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waarom u specifiek heeft gevraagd, dus wanneer u een bestelling bij ons doet of wanneer u uw gegevens aanpast. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding om uw gegevens op te slaan.
Identiteitsgegevens
Dit zijn gegevens die u invult tijdens het bestel- of registratieproces:
Achternaam
Tussenvoegsel
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mailadres
Telefoonnummer

U heeft recht op inzage en/of correctie van de opgeslagen persoonsgegevens.
De bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw pakket. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Uw overige gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen we ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commercile doeleinden.

Identiteitsgegevens verwerkt wittekentekenplaat.nl voor administratieve en commerciele doeleinden, zoals:
het verwerken van uw bestelling (administratief)
de bezorging van uw bestelling op het door u gekozen afleveradres (administratief)
eventueel het kunnen doen van, eventueel gepersonaliseerde, aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbrieven (commercieel)

Doorlinken via onze website
De website van funplaten.nl en wittekentekenplaat.nl kunnen koppelingen bevatten die naar andere sites verwijzen die niet onder het beheer van funplaten en wittekentekenplaat.nl vallen. wittekentekenplaat.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacy regels door de beheerders van de betreffende sites.

bepaalde link partners :
www.paypal.com
www.ideal.nl
www.multisafepay.com
www.comodo.nl / secure page (https://)

zie ook de video van de consumentenbond : veilig-internet